Pita ritinėlis su kumpiu, sūriu ir korėjietiškomis morkomis: įspūdingo užkandžio receptas

Per 15 minučių paruoškite paprastą, skanų užkandį užkandžiams ar šventiniam stalui.

Suktinukas gaminamas iš paprastos plonos pitos su kumpiu, sūriu ir korėjietiškomis morkomis. Visų ingredientų derinys suteiks patiekalui išskirtinio skonio.

Receptas

Ingredientai:

  • Armėniška pita 2 lakštai
  • kumpio 100 g
  • kietasis sūris 80 g
  • Korėjietiškos morkos 120 g
  • majonezas 4 valg.
  • garstyčių 0,5 šaukštelio.
  • krapų

Paruošimas:

  1. Supjaustykite kumpį šiaudeliais.
  2. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
  3. Korėjietiškas morkas supjaustykite taip, kad jos nebūtų per ilgos.
  4. Krapus nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir smulkiai supjaustykite.
  5. Sudėkite majonezą ir garstyčias ir išmaišykite.
  6. Ant stalo paskleiskite pitą ir aptepkite ją puse majonezo ir garstyčių mišinio, ant viršaus sudėkite morkas, ant jų paskleiskite antrąjį pitos lakštą, aptepkite jį likusiu mišiniu, tada tolygiai paskirstykite sūrį, kumpį, suvyniokite ir suvyniokite į maistinę plėvelę.
  7. Dėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.
  8. Paruoštą vyniotinį supjaustykite 1,5-2 cm storio griežinėliais. Pabarstykite žolelėmis.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - "Pasaka"