Nuotrauka: iš viešų šaltinių
Patyrę virėjai verda ruošiamą sultinį. Kaip jie tai daro? Tai labai paprasta
Norint pagaminti tikrai tirštą sultinį, reikia daug laiko ir kantrybės. Tačiau, pasirodo, jums nereikės stovėti virtuvėje ir stebėti proceso, jei pasinaudosite vienu gudriu metodu.
Patyrę virėjai verda ruošiamą sultinį. Kaip? Tai labai paprasta.
Jei kalbėtume apie klasikinį nuovirą, jį reikia ilgai virti. Tačiau tai nėra blogiausia. Juk reikia visą laiką būti virtuvėje ir žiūrėti, kad sultinys neužvirtų ir ant viršaus neatsirastų putų, kurias reikia nuolat nuimti.
Jei turite laiko, paskutinį punktą galite praleisti. Tereikia sudėti daržoves ir mėsą į puodą, pastatyti jį į šaltą orkaitę, palaukti 15 valandų, išimti ir tiesiog surinkti viską, kas susikaupė ant viršaus. Sultinys paruoštas.
Receptas
Ingredientai:
- 4 litrai šalto vandens;
- 1 viščiukas;
- gabalėlis anties;
- jautienos gabalas;
- kelios vištienos citatos;
- daržovės (morkos, petražolės, salierai, svogūnai);
- 3 lauro lapai;
- 8 raudonėlio pipirų grūdelių pipirų;
- 15 juodųjų pipirų grūdelių;
- 2 šaukštai druskos.
Arba galite sukurti savo receptą pagal skonį. Patikėkite, jei viską padarysite teisingai, rezultatas jus maloniai nustebins.
Sudėkite visus ingredientus į puodą, užpilkite šaltu vandeniu, įkiškite į šaltą orkaitę ir palikite 15 valandų.