Pamirškite „Dubajų” ir pagaminkite „kailinį” šokoladą: į tendencijas įsiveržė naujas skanėstas

Šis skanėstas pasižymi įdomia pluoštine struktūra ir sodriu skoniu

Dubajaus šokolado, kuris į tendencijas įsiveržė praėjusiais metais, dar ne visi spėjo paragauti, tačiau jau atsirado jo konkurentas – „kailinė” šokolado plytelė arba, kaip dar vadinama, „Angelų plaukai”. Šis skanėstas pasižymi įdomia pluoštine struktūra ir sodriu skoniu. Ir jis ruošiamas tik iš dviejų ingredientų. RBC-Ukraina pasakoja, kaip pasigaminti „kailinį” šokoladą namuose, remdamasi Katjos Rybalko receptu „TikTok”.

Receptas

Ingredientai:

  • 200 g baltojo arba rausvojo šokolado
  • 30-40 g pishmaniye – tai turkiška karališkoji halva

Paruošimas:

  1. Šokoladą sudėkite į indą ir ištirpinkite vandens vonelėje.
  2. Pusę šokolado supilkite į silikoninę formą ir siųskite į šaldiklį, kol šokoladas sukietės.
  3. „Angelų plaukus” (pishmaniye) uždėkite ant sukietėjusio šokolado viršaus. Išlyginkite jį.
  4. Kitą pusę ištirpinto šokolado supilkite ant pishmaniye. Tačiau įsitikinkite, kad jis nėra per karštas, nes pišmanija gali ištirpti.
  5. Paruoštą šokolado plytelę įdėkite atgal į šaldytuvą – kol visiškai sustings.

Viskas, „kailinio” šokolado tendencija išpildyta ir jau galite mėgautis desertu, kuris tik populiarėja. Be to, Ukrainoje tokių šokoladinių saldainių kol kas negalite nusipirkti – jų nėra parduotuvėse.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - "Pasaka"