Varškės apkepas be manų kruopų kaip suflė: jis ištirps burnoje – receptas

Nuotrauka: iš atvirų šaltinių

Nėra sunku paruošti tikrai skanią varškės apkepą.

Patiekalus iš varškės galima ruošti įvairiais būdais – kas nors gamina varškės pyragus ar vatos pyragėlius, net kepa blynus su rūgpienio įdaru, tačiau varškės apkepas visada neturi konkurencijos. Kaip jį paruošti, kad jis išeitų orus ir minkštas, – skaitykite medžiagoje.

Varškės apkepas orkaitėje su miltais

Pagal šį receptą galėsite paruošti lengvus, sveikus ir sočius pusryčius.

Sudedamosios dalys: 1:

  • 250 g varškės;
  • du kiaušiniai;
  • du valgomieji šaukštai miltų;
  • druskos, vanilinio cukraus pagal skonį;
  • du valgomieji šaukštai cukraus pudros.

Paruošimas:

  1. Varškę reikia suplakti blenderiu, kad ji taptų panaši į pastą. Jei produktas per sausas, galima įpilti šiek tiek vandens arba pieno. Tada įmaišykite kiaušinių trynius, vanilinį cukrų, druską, miltus ir cukraus pudrą.
  2. Vėl plakite mikseriu iki vientisos masės. Atskirai išplakite baltymus iki standžių viršūnių, įmaišykite į tešlą ir švelniai išmaišykite silikonine mentele. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, supilkite masę į kepimo indą.
  3. Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 40 minučių. Kai varškės apkepas bus paruoštas, jį reikia atvėsinti ir tik tada patiekti į stalą.

Varškės apkepas be manų kruopų ir miltų

Universalus receptas, kuriame nėra „svorių” – patiekalas gaunasi sultingas ir švelnus.

Ingredientai: – mėsa, sultinys, sultinys, sultinys, sultinys, sultinys, sultinys:

  • 400 g pastos pavidalo varškės;
  • trys vištų kiaušiniai;
  • penki šaukštai cukraus;
  • du valgomuosius šaukštus ir šaukštelį grietinės;
  • du valgomieji šaukštai krakmolo;
  • druskos;
  • vanilinis cukrus;
  • sviestas.

Paruošimas:

  1. Dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinių trynius, grietinę, vanilinį cukrų, krakmolą, druską ir cukrų. Išplakite iki vientisos masės. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinių baltymus iki standžių viršūnių ir silikonine mentele atsargiai įmaišykite į tešlą.
  2. Išmaišykite, sudėkite masę į sviestu išteptą kepimo formą. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 35-40 minučių.
  3. Būkite pasiruošę, kad varškės apkepas bus puri, o atvėsęs šiek tiek „nukris” – tai normalu ir niekaip nepaveiks skonio.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - "Pasaka"