Vištienos filė, kepta folijoje: sveiko patiekalo receptas

Nuotrauka: iš atvirų šaltinių

Naudokite jį salotoms, užkandžiams, sumuštiniams arba kaip karštą patiekalą prie bet kokio garnyro.

Vištienos filė kepkite visą folijoje – taip ji bus sultinga ir minkšta.

Naudokite ją salotoms, užkandžiams, sumuštiniams arba kaip karštą patiekalą su bet kokiu garnyru.

Receptas

Ingredientai:

  • vištienos filė 2 vnt.
  • džiovinti česnakai 2 šaukšteliai.
  • maltos paprikos 2 šaukšteliai.
  • alyvuogių aliejaus 1,5 valg.
  • maltų juodųjų pipirų
  • druska

Paruošimas:

  1. Marinatui dubenyje sumaišykite česnaką, papriką, maltus juoduosius pipirus, alyvuogių aliejų, druską ir išmaišykite.
  2. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, pašalinkite plėvelę ir venas. Įtrinkite marinatu visas vištienos filė puses ir palikite 20-30 min.
  3. Kiekvieną filė sandariai suvyniokite į foliją ir sudėkite į kepimo indą.
  4. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Išjunkite orkaitę ir palikite mėsą joje, kol ji visiškai atvės. Laikykite šaldytuve suvyniotą į foliją.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - "Pasaka"