Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Naudokite jį salotoms, užkandžiams, sumuštiniams arba kaip karštą patiekalą prie bet kokio garnyro.
Vištienos filė kepkite visą folijoje – taip ji bus sultinga ir minkšta.
Naudokite ją salotoms, užkandžiams, sumuštiniams arba kaip karštą patiekalą su bet kokiu garnyru.
Receptas
Ingredientai:
- vištienos filė 2 vnt.
- džiovinti česnakai 2 šaukšteliai.
- maltos paprikos 2 šaukšteliai.
- alyvuogių aliejaus 1,5 valg.
- maltų juodųjų pipirų
- druska
Paruošimas:
- Marinatui dubenyje sumaišykite česnaką, papriką, maltus juoduosius pipirus, alyvuogių aliejų, druską ir išmaišykite.
- Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, pašalinkite plėvelę ir venas. Įtrinkite marinatu visas vištienos filė puses ir palikite 20-30 min.
- Kiekvieną filė sandariai suvyniokite į foliją ir sudėkite į kepimo indą.
- Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Išjunkite orkaitę ir palikite mėsą joje, kol ji visiškai atvės. Laikykite šaldytuve suvyniotą į foliją.