Nuotrauka: iš atvirų šaltinių
Tai labai paprastas ir nebrangus receptas.
Šį troškinį su kopūstais, bulvėmis ir dešrelėmis paruošite labai greitai. Ir jis yra gana nebrangus. Vietoj dešrelių galima imti rūkytus šonkauliukus, kiaulieną arba jautieną, bet tada mėsą reikės iš anksto išvirti, rašo „Focus”.
Troškinys su kopūstais ir rūkytomis dešrelėmis
Ingredientai: 1:
- 1 vidutinio dydžio kopūstas;
- 1 didelis svogūnas;
- 4 didelės bulvės;
- 4-5 dešrelių arba žvėrienos dešrelių;
- augalinis aliejus, druska, šviežiai malti juodieji pipirai.
Paruošimas:
- Susmulkinkite kopūstą pašalindami žievelę. Ir supjaustykite 1,5-2 cm ilgio gabalėliais. Nulupkite svogūnus ir bulves. Svogūnus supjaustykite ketvirčiais žiedų, o bulves – kubeliais.
- Kepkite svogūnus giliame, storadugniame puode aliejuje apie penkias minutes. Sudėkite bulves ir kepkite dar penkias minutes. Sudėkite kopūstus, išmaišykite, įberkite druskos, pipirų ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies, kol kopūstai ir bulvės suminkštės, maždaug 25 minutes.
- Dešreles arba dešreles supjaustykite 2 cm gabaliukais ir likus 5 minutėms iki kepimo sudėkite į troškinį ir išmaišykite. Troškinys paruoštas. Prieš patiekdami galite pridėti kitų daržovių pagal savo skonį ir pabarstyti šviežiomis žolelėmis.