Kepti žiediniai kopūstai su Alfredo padažu: vieną kartą išbandysite šį receptą ir norėsite jo dar kartą.

Šis receptas atskleis geriausią žiedinių kopūstų pusę.

Žiediniai kopūstai yra daržovių, kurių beveik niekada nenaudojame, sąraše, greta brokolių, šparagų ir kitų daržovių. Tačiau yra vienas receptas, kuris jau dabar pasiruošęs tai ištaisyti. Kepti žiediniai kopūstai su Alfredo padažu paruošiami greitai, yra sodraus ir kreminio skonio, o dėl pridėto daug baltymų turinčio varškės sūrio jie tampa šiek tiek sveikesni, rašo „All Recipes”.

Receptas

Ingredientai:

  • 1 pakelis žiedinių kopūstų žiedynų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
  • Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 2/3 puodelio daug baltymų turinčio pieno
  • 16 uncijų (apie 450 g) daug baltymų turinčios varškės
  • 1/4 arbatinio šaukštelio česnako miltelių (arba pagal skonį)
  • 1/4 puodelio šviežiai tarkuoto parmezano

Paruošimas

  1. Įkaitinkite oro kepsninę iki 193 °C temperatūros. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite žiedinių kopūstų žiedynus su alyvuogių aliejumi.
  2. Pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite orkaitėje 8-10 minučių, kol žiediniai kopūstai suminkštės, bet dar bus šiek tiek standūs.
  3. Šiuo metu užsiimkite alfredo padažo gamyba. Maišytuve sumaišykite pieną, varškę, česnako miltelius ir parmezaną. Maišykite dideliu greičiu iki vientisos masės.
  4. Supilkite mišinį į puodą ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol padažas sušils. Užpilkite padažą ant virtų žiedinių kopūstų ir patiekite.
Share to friends
Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Blog - "Pasaka"