Virtuvės šefas įvardijo netikėtą „papildomą” ingredientą, kuris gadina kiaušinienės skonį.

Ji taip pat papasakojo apie teisingą gaminimo techniką

Kiaušinienę gaminti gali atrodyti paprasta, bet jei tai padarysite neteisingai, galiausiai gausite sausus, guminius kiaušinius, kuriuos valgyti nėra labai skanu. Yra daugybė patarimų, ką dėti į kiaušinienę, kad ji būtų kreminė ir skani, tačiau virėja Kimberley Cauty „Express” sakė, kad kiaušinienės skonį gali sugadinti vienas įprastas „papildomas” ingredientas.

Ji sakė, kad norint pagaminti tobulą kiaušinienę, nereikia dėti pieno, kad būtų kreminės tekstūros.

Ji aiškina, kad pienas tiesiog atskiedžia skonį ir praskiedžia mišinį, todėl yra didesnė tikimybė, kad pradėję kepti kiaušinius juos sudeginsite. Pienas taip pat gali suskaidyti kiaušinių baltymus, todėl jie tampa guminiai. Vietoj to į plaktus kiaušinius geriau dėti šiek tiek sviesto, nes taip jie įgaus sodresnį skonį.

Kimberly taip pat pasidalijo kreminės, oru kvepiančios kiaušinienės paslaptimi. Anot jos, tai susiję ne su ingredientais, o su gaminimo technika.

Kaip pasigaminti kiaušinienę

Ingredientai:

  • Du ar trys kiaušiniai vienam asmeniui
  • Druska ir pipirai
  • Sviestas arba augalinis aliejus

Paruošimas:

  1. Pirmiausia nedideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir pagardinkite druska bei pipirais.
  2. Šluotele arba šakute pradėkite maišyti kiaušinius, kol jie taps šviesiai geltonos spalvos. Geriausias būdas gauti purią kiaušinienę – plakti judinant plaktuvą pirmyn ir atgal J. Tai padeda į kiaušinių mišinį įpilti daugiau oro, todėl tikėtina, kad kiaušinienė iš keptuvės išeis lengvesnė ir puresnė.
  3. Tada bent minutę kaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies.
  4. Supilkite sviestą arba augalinį aliejų, kad tolygiai padengtų keptuvės paviršių.
  5. Supilkite kiaušinių masę ant įkaitusios keptuvės ir palikite kelioms sekundėms, jos neliesdami, kol kiaušinių kraštai pradės šiek tiek stingti.
  6. Tada silikonine mentele lėtai maišykite kiaušinius, perkeldami juos nuo kraštų į keptuvės vidurį.
  7. Toliau atsargiai maišykite kiaušinius, kol pradės formuotis minkšta varškė, bet jie vis dar bus šiek tiek skysti. Tada nedelsdami nukelkite keptuvę nuo ugnies, nes kiaušiniai toliau keps.
  8. Toliau maišykite kiaušinius, kol jie taps norimos konsistencijos, tada perkelkite į lėkštę ar skrebučius. Jūsų kiaušinienė bus minkšta, kreminė ir labai orinė vos per penkias minutes.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - "Pasaka"