Skanus ir labai šokoladinis: konditerijos meistras atskleidė tobulo pyragaičio paslaptį

Nuotrauka: iš viešų šaltinių

Šį desertą galima greitai ir lengvai paruošti

Kruasanai, keksiukai ir kiti saldumynai yra nuostabūs skanėstai, kuriais galima pasimėgauti bet kada, tačiau toks desertas kaip keksiukai nusipelno ypatingo pripažinimo, nes jis gaminamas labai paprastai ir tinka bet kokiai progai. Todėl garsus prancūzų konditerijos šefas Dominique’as Anselas papasakojo, kaip paruošti tobulą brownie, rašo „Parade”.

Receptas

Ingredientai:

  • 240 g sviesto;
  • 260 g cukraus;
  • 4 kiaušiniai;
  • 100 g kakavos miltelių; 100 g kakavos miltelių;
  • 1/3 šaukštelio druskos;
  • 15 g kepimo miltelių;
  • 130 g kvietinių miltų;
  • 100 g juodojo šokolado.

Paruošimas:

  1. Pirmiausia abi kepimo formos puses ištepkite sviestu ir supilkite šiek tiek kakavos miltelių.
  2. Vidutinio dydžio puode sumaišykite sviestą ir cukrų, tada kaitinkite ant vidutinės ugnies nuolat maišydami 1-2 minutes, kol sviestas ištirps.
  3. Po to dideliame dubenyje suplakite kiaušinius su cukrumi, kad gautųsi kiaušinių mišinys. Į šį mišinį suberkite kakavos miltelius, druską, kepimo miltelius, kepimo miltelius, miltus ir toliau plakite. Tada įmaišykite šiek tiek smulkinto šokolado.
  4. Paruoštą masę supilkite į kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje 30-35 minutes arba tol, kol pyragaičio viršus pradės trūkinėti.

Parade pataria neperkepti pyragaičio, o iš karto išimti, kai viršutinė plutelė pradeda skilinėti.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - "Pasaka"