Kaip padaryti kotletus sultingesnius: garsūs virtuvės šefai į maltą mėsą prideda labai įdomų ingredientą

Norite, kad kotletai būtų minkšti ir sultingi?

Patyrę virėjai žino, kaip iškepti kotletus taip, kad iš jų tekėtų apetitą žadinančios sultys. Pasirodo, tokį efektą savo virtuvėje gali sukurti kiekvienas!

Kotletai turėtų būti minkšti ir sultingi, tačiau ne visada pavyksta iškepti taip, kaip norėtųsi. Tačiau sužinoję šią kulinarinę paslaptį, kurią naudoja geriausi pasaulio virėjai, šią problemą pamiršite visiems laikams!

Kaip pagaminti neįtikėtinai sultingus kotletus

Norite, kad kotletai būtų minkšti ir sultingi? Triukas – į maltą mėsą įpilti šiek tiek vaisių sulčių. Obuolių, citrinų ar apelsinų – rinkitės pagal skonį, ir jūsų kotletai taps dar aromatingesni ir skanesni!

Dėl sultyse esančios rūgšties mėsa tampa minkštesnė, o natūralus cukrus kepant karamelizuojasi ir sukuria gardžią rudą plutelę. Pusės kilogramo maltos mėsos masei pakanka vieno valgomojo šaukšto sulčių. Sumaišius mėsą, ją reikia palikti 15 minučių, kad sultys išbrinktų.

Profesionalūs virėjai pataria paruoštus kotletus ne tik išdėlioti ant popierinių rankšluosčių, bet ir uždengti folija. Tai ne tik padės atsikratyti riebalų pertekliaus, bet ir išlaikys patiekalo sultingumą.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - "Pasaka"